facebook_pixel
 

Persoonlijke Scriptie Begeleiding

Persoonlijke Scriptie Begeleding

Sommige studenten hebben behoefte aan een meer persoonlijke scriptie begeleiding tijdens het bouwen van hun scriptie. De start was goed, maar ergens in het traject is er iets voorgevallen waardoor de student het zelfvertrouwen kwijt is geraakt. Hierdoor is het voor de student nagenoeg onmogelijk geworden om nog voldoende motivatie op te brengen om door te zetten in het voorbereiden van het schrijven van de scriptie.

Waar de ene student meer behoefte heeft aan een vader figuur, is de andere student veel meer gebaat bij een begeleider die doortastender is en duidelijkere afspraken maakt. Welke vorm van persoonlijke scriptie begeleiding nodig is, is van ondergeschikt belang.

 

Wij streven samen met de student maar één doel na: EEN AFGERONDE SCRIPTIE.

Verstoorde Relatie Begeleider

De méést voorkomende reden voor persoonlijke begeleiding

Een verstoorde relatie met een belangrijke stakeholder is, in onze ervaring, een van de meest voorkomende oorzaken waardoor het bouwen van een scriptie niet slaagt. Onze persoonlijke scriptie begeleiding is daar Dé ideale oplossing voor.

 

Jouw persoonlijke coach / begeleider gaat stap voor stap met jou analyseren waar het probleem zit en welke stappen jij kunt zetten om de relatie weer te verbeteren. Vaak zien we dat de student zich dingen persoonlijk aantrekt, die puur inhoudelijk bedoeld zijn; zoals heldere commentaren op de scriptie.

 

Alleen in uitzonderlijke situaties, zal de onze coach / begeleider de studiebegeleider van de opleiding benaderen (alleen ná toestemming van en overleg student) om de situatie verder te bespreken of inzichten te krijgen. Primair is het de bedoeling dat de student zelf, actie onderneemt om het proces weer te activeren.

 

Herken jij jezelf hierin en zie jij zelf ook wel dat jij een extra steuntje in de rug nodig hebt?

Vul onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Na ontvangst van het formulier zal een van onze intakers contact opnemen met jou voor een uitgebreidere intake.

Ons team zal, na de intake, de student een persoonlijke coach toewijzen op basis van behoefte van de student.

Inschrijf Formulier

Persoonlijke Scriptie Begeleiding